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You are required to file Form 990, Return of Organization Exempt from Income
Tax, only if your gross receipts each year are normally more than $25,000. If
a return is required, it must be filed by the 15th day of the fifth month
after the end of your annual accounting period. The law imposes a penalty of
$10 a day, up to a maximum of $5,000, when a return is filed late, unless
there is reasonable cause for the delay.

You are not required to file Federal income tax returns unless you are subject
to the tax on unrelated business income under section 511 of the Code. If you
are subject to this tax, you must file an income tax return on Form 990-T,
Exempt Organization Business Income Tax Return. In this letter, we are not
determining whether any of your present or propesed activities are unrelated
trade or business as defined in section 513 of the Code.

Because this letter could help resolve any questions about your exempt status
and foundation status, you should keep it in your permanent records.

If you have any questions, you may contact us at the address or telephone
number shown in the heading of this letter.

Sincerely yours,

@ RSt
C. AsblexfBullard
District Director
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East Toledo Family Center Inc. 513-684-3957

c/o Lori Bischoff Refer Reply to:

1020 Varland Ave. EP/EO

Toledo, OH 43605-3245 Federal Identification Number:
34-4429426

Dear Sir or Madam:

This is in response to your request for a letter affirming your exempt status.

Our records show that we issued a determination letter in December of 1942,
which recognized your organization as exempt from Federal income tax under
section 101(6) of the Internal Revenue Code of 1939 which now corresponds to
section 501(c)(3) of the Internal Revenue Code of 1986. You are classified as
a publicly supported organization, and not a private foundation, because you
are described in sections 509(a)(1l) and 170(b) (1) (A)(vi) of the Code.

Our determination letter is still in effect. The classification was based on
the assumption that your operations would continue as stated in the
application. If your sources of support, or your purposes, character, or
method of operations have changed, please let us know so we can consider the
effect of the change on your exempt status and foundation status.

As of January 1, 1984, you are liable for taxes under Federal Insurance
Contributions Act (social security taxes) on remuneration of $100 or more you
pay to each of your employees during a calendar year. You are not liable for
the tax imposed under the Federal Unemployment Tax Act (FUTA).

Organizations that are not private foundations are not subject to the excise
taxes under Chapter 42 of the Code. However, you are not automatically exempt
from other Federal excise taxes. If you have any questions about excise,
employment, or other Federal taxes, please let us know.

Donors may deduct contributions to you as provided in section 170 of the Code.
Bequests, legacies, devises, transfers, or gifts to you or for your use are
deductible for Federal estate and gift tax purposes if they meet the
applicable provisions of sections 2055, 2106, and 2522 of the Code.




